δικτύων πληροφορικής

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις δικτύων πληροφορικής και IT υποστήριξης έχοντας ως οδηγό ότι η ομαλή λειτουργία των δικτύων πληροφορικής είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση. Με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, διαθέτουμε την τεχνογνωσία, τα εργαλεία και το ανθρώπινο δυναμικό για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις προκλήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που στοχεύουν στην αύξηση της απόδοσης, της ασφάλειας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

 • null

  Σχεδιασμός δικτύων

  Σχεδιασμός δικτύων πληροφορικής, ενσύρματων και ασύρματων, με χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και πρωτοκόλλων με βάση τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

 • null

  Ανάπτυξη - Εγκατάσταση Δικτύων

  Εγκατάσταση και παραμετροποίηση δικτύων πληροφορικής, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Η ασφαλής επικοινωνία στο δίκτυο σας, η ακεραιότητα των δεδομένων σας και η ευκολία χρήσης αποτελούν βασικούς στόχους μας.

 • null

  Ασφάλεια δικτύων

  Προστατασία δεδομένων από κυβερνοεπιθέσεις και κακόβουλο λογισμικό εφαρμόζοντας τα πιο σύγχρονα μέτρα ασφαλείας και προστασίας δεδομένων (firewall, antivirus, backup, encryption κ.τ.λ)

 • null

  Παροχή IT υποστήριξης

  Αντιμετώπιση προβλημάτων και εξασφάλιση της άψογη λειτουργίας του δικτύου σας. Υπηρεσίες IT υποστήριξης, επισκευής και συντήρησης υπολογιστών, εξοπλισμού και λογισμικού, με γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Εκπαίδευση και συμβουλευτική σε θέματα πληροφορικής και IT, με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Μας προτιμούν γιατί παρέχουμε
null

Προσιτές τιμές

Προσφέρουμε οικονομικές και προσαρμοσμένες ανάλογα με το μέγεθος, τον τομέα και τους στόχους της κάθε επιχείρησης λύσεις, για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

null

Αξιοπιστία

Η φήμη μας στο χώρο εγγυάται για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αιτημάτων των πελατών μας, με τηλεφωνική, online ή επιτόπια υποστήριξη.

null

Επαγγελματισμός

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους προμηθευτές και κατασκευαστές εξοπλισμού και λογισμικού και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με συνέπεια και ειλικρίνεια σε επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων και δραστηριοτήτων.

null

Εξειδίκευση

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη δικτύων πληροφορικής και IT συστημάτων. H ομάδα μας αποτελείται απο εξειδικευμένους μηχανικούς πληροφορικής, που διαρκώς ενημερώνονται για τις σύγχρονες πρακτικές του κλάδου.

Μερικά από τα project μας

Θέλετε να συζητήσουμε το επόμενο project σας;

Βρισκόμαστε δίπλα σας, σε κάθε στάδιο υλοποίησης του σχεδίου σας. Καλέστε μας να συζητήσουμε το καλύτερο τρόπο να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα!
Επικοινωνία